OSTETAAN KUOLINPESIÄ TURKU

Ostetaan kuolinpesiä Turku. Ostetaan kuolinpesät, niiden arvoesineet, muuttojäämistöt, sekä yksittäiset tavaraerät. Kauttamme hoituu niin isot projektit kuin pienet tyhjennykset. Ammattitaidollamme sekä laajalla asiakaskunnallamme varmistamme että saatte myös realisoitua arvokkaat taulut, korut, kellot sekä muut arvoesineet.

Arvioimme tavarat huolella ja veloituksetta. Laaja tuntemus suomalaiseen koti-irtaimeen sekä 25 vuoden kokemus takaavat palvelumme laadun. Kuolinpesien tyhjennyspalvelumme avullamme pääsette eroon myös jäämistöjen vähemmän arvokkaiden tai arvottomien tavaroiden eristä.

Ilmainen arviointipalvelumme hoitaa kuolinpesän arvioimisen asiantuntevasti ja suoritus maksetaan sinulle nopeasti. Ota rohkeasti yhteyttä niin voimme sopia menettelytavoista ja aikatauluttaa kuolinpesän tai jäämistön arviointi ja muut tarvittavat palvelut. Ostetaan kuolinpesiä Turku.

Toimimme alueilla Turku, Salo, Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Kauniainen ja Lohja.

Näin kuolinpesien osto-palvelumme toimii:

  • 1. Älä heitä mitään pois. Jäämistöissä on usein esineitä, jotka voivat olla arvokkaita mutta vaikuttavat mitättömiltä.
  • 2. Sovi arviointikäynnin ajankohta kanssamme
  • 3. Arviointikäynti kestää puolesta tunnista tuntiin (veloitukseton)
  • 4. Teemme tarjouksen ja aikatauluehdotuksen.
  • 5. Kuolinpesän tyhjennys alkaa sovittuna ajankohtana ja huolehdimme että tyhjennys on valmis sovitusti. Halutessanne teemme myös loppusiivouksen.

Mikäli teillä on myös huoneisto, joka on tulossa myyntiin, kysy meiltä tarjousta.

Ostamme asuntoja alueella Turku, Raisio, Kaarina ja Helsinki. Lue lisää http://www.ostetaanasuntoturku.fi

Ostamme kuolinpesiä
Lollipop-lasitaideteos
Ostamme kuolinpesiä
Ostamme kuolinpesiä