KÄYTETYT ROLEX KELLOT

Omistatko Rolex kellon jolle ei enää ole käyttöä? Annamme ilmaisen arvion ja tarjouksemme Rolex- kellostasi. Mikäli kaipaat luotettavaa ja asiantuntevaa arviointi-, myynti- ja ostopaikkaa, kannattaa sinun tutustua palveluumme!

Voit laittaa meille tarjouskyselyn kellostasi viestillä numeroon 0447766442 tai sähköpostilla: masios.oy@gmail.com. Kellon voi myös tuoda arvioitavaksi liikkeeseemme Yliopistonkatu 9 A 20100 Turku.

Mikäli päädyt myymään kellon meille suoritamme aina maksun samana päivänä. Maksun saa kellosta tilille tai käteisenä.

Voit myös arvioida rolex kellosi täyttämällä sähköisen arviointilomakkeen joka avautuu painamalla tästä. Liitä lomakkeeseen kuvia kellosta, niin voimme antaa arvion sähköpostitse tai puhelimitse tutkittuamme asiaa.

Ostetaan ja myydään Rolex-kelloja

Arvostetut Rolex kellot on oma erikoisalansa, joka vaatii runsaasti perustietoja sekä erityisosaamista. Yrityksemme on ostanut ja myynyt Rolex-kelloja jo yli 20 vuotta. Meillä aarteesi on liikkeessämme parhaissa käsissä, ja nämä klassikoiksi päätyneet rannekellot löytävät kauttamme uuden omistajan. Keskitason Rolex-kellojen hinnat sijoittuvat kahdentuhannen – kymmenentuhannen euron välimaastoon.

Ostetaan käytetyt Rolex Submariner kellot

Rolex Submariner 1953.

Ostetaan käytetyt Rolex Datejust kellot

Rolex Datejust 1945.

Käytetyt Rolex kellot

Rolex Datejust Pearlmaster.

Käytetyt Rolex kellot

Rolex GMT Master 1955.