KÄYTETYT ROLEX KELLOT

Omistatko Rolex kellon jolle ei enää ole käyttöä? Tai haluatko saada ilmaisen arvion jo elämää nähneestä Rolex kellostasi? Mikäli kaipaat luotettavaa ja asiantuntevaa arviointi- myynti- ja ostopaikkaa, sinun kannattaa tutustua palveluumme! Yrityksessämme arvioidaan Rolex kellot ilmaiseksi, luottamuksella. Voit myös arvioida kellosi täyttämällä sähköisen arviointilomakkeen joka avautuu painamalla tästä. Liitä lomakkeeseen kuvia kellosta, niin voimme antaa arvion sähköpostitse tai puhelimitse tutkittuamme asiaa. Voit myös tuoda rannekellon liikkeeseemme arviointiin.

Arvostetut Rolex kellot on oma erikoisalansa, joka vaatii runsaasti perustietoja sekä erityisosaamista. Yrityksemme arvioi ensimmäiset asiakkaiden Rolexit noin kaksikymmentä vuotta sitten. Meillä aarteesi on liikkeessämme parhaissa käsissä, ja nämä klassikoiksi päätyneet rannekellot löytävät kauttamme uuden omistajan. Keskitason vintage-kellojen hinnat sijoittuvat kahden ja neljän tuhannen euron välimaastoon.
Rolex-vanhuksetkin kannattaa arvioittaa palvelussamme tai tuoda liikkeeseemme ilmaiseksi arvioitavaksi, sillä kello voi olla arvokas vaikkei se näyttäisi siltä ja vaikka siinä olisi vikaa tai ajan tuomaa patinaa.

Tästä pääset Rolexin virallisille kotisivuille, löydät sieltä tietoa uusista mallistoista.

Ostetaan käytetyt Rolex Submariner kellot

Rolex Submariner 1953.

Ostetaan käytetyt Rolex Datejust kellot

Rolex Datejust 1945.

Käytetyt Rolex kellot

Rolex Datejust Pearlmaster.

Käytetyt Rolex kellot

Rolex GMT Master 1955.